Team

In één adem is het eruit: Cas en Hans. Maar laat u niet misleiden door de bondigheid van hun namen. Samen verzorgen ze de catering voor een van de grootste evenementenhallen in de Benelux (AED Studios) en met gebundelde krachten bouwen ze nu aan een van de grootste cateringbedrijven, Studio Six. Handen uit de mouwen. Voeten op de grond. Inademen en uitademen.

  • Bart Van Kerckhoven

    Bart Van Kerckhoven (1989) is sinds jonge leeftijd al begonnen met horeca, wat een extra verdienste eerst bleek te zijn, is uiteindelijk onuitputtelijke passie geworden. Mede aan de zijde van Cas Goossens & Hans Lachi ondersteunde hij Grand Café De Rooden Hoed als verantwoordelijke van de zaal. Hierbij fungeerde hij ook een periode in de keuken om rijkelijk zijn kennis van Food en de invloed van het bier hierbij te verrijken. Geen uitdaging is te groot! Al snel stapte hij de trein op om mee een deel te worden van het grootste cateringbedrijf van België. Als eventmanager zorgt hij voor het vlotte verloop van uw avond. Geen vraag of wens is voor hem teveel.
  • Hans Lachi

    Hans Lachi (1975) zijn parcours begint aan de hotelschool van Merksem en loopt langs de keukens van verschillende luxehotels en restaurants. Eerste mijlpaal: 1998. Hans wordt uitbater en chef van restaurant Lievekenshoek (Brasschaat). Zone 03 bekroont zijn verfijnde keuken met vier sterren. Daarnaast werkt Hans als horecaconsultant. Tweede mijlpaal: 2013. Hans wordt zaakvoerder van het oudste horecabedrijf in Antwerpen, Grand Café De Rooden Hoed. Gevolg? De Rooden Hoed krijgt ondertitels en bekroningen als ‘het lekkerste restaurant van Antwerpen’, de ‘Gouden Goesting’ van 2015 en ontvangt de Medaille d’Or voor meest gastvriendelijke restaurant van België. Onder het motto “stilstaan is achteruitgaan” bouwt hij nu samen met Cas aan een van de grootste cateringbedrijven, Studio Six Events.
  • Cas Goossens

    Cas Goossens (1989) is sinds drie jaar zaakvoerder van Grand Café De Rooden Hoed in Antwerpen en bouwt momenteel samen met Hans aan een van de grootste cateringbedrijven, Studio Six Events. De Rooden Hoed krijgt ondertitels en bekroningen als ‘het lekkerste restaurant van Antwerpen’, de ‘Gouden Goesting’ van 2015 en ontvangt de Medaille d’Or voor meest gastvriendelijke restaurant van België. Maar Cas schoot al veel eerder uit de startblokken: tijdens zijn opleiding Restaurantmanagement & Marketing doet Cas ervaring op in verschillende horecabedrijven, zoals bij De Rooden Hoed en zelfs in de keuken van De Pastorale, aan de zijde van sterrenchef Bart De Poorter. Als horecaconsultant werkt hij aan diverse projecten. Bovendien geeft Cas mee vorm aan het eerste culinaire bierrestaurant van Antwerpen. Hij werkt er een jaar lang als restaurant manager. Gevolg? Tot op vandaag mag Cas zijn passie voor bieren etaleren in diverse vakbladen en op websites zoals beertourism.com.